Voegenschoonmaakmachine “VoegBooster”

Ontdek de 10-jet voegontruimer IDEAAL, dé oplossing voor het opknappen van verharde wegen, paden, pleinen en historische locaties. Maak kennis met de Voegenreiniger “VoegBooster”, een speciaal ontworpen apparaat voor het effectief en veilig verwijderen van voegen in bestrating van natuursteen en beton. De “VoegBooster” maakt het verwijderen van voegen een fluitje van een cent, door […]

Vaculift MINI

De Vacu-Lift MINI is een hulpwerktuig voor wielladers dat kan worden gemonteerd aan alle soorten laders met vorkdraagplaat en vorktanden. U bereikt hiermee nieuwe mijlpalen bij uw werk op de bouwplaats. In samenwerking met de wiellader zorgt de Vacu-Lift MINI voor het pallettransport en voor het moeiteloos, nauwkeurig en efficiënt leggen van beton- en natuursteenelementen […]

Zomer Actie!!!
Test nu onze elektrische Knikmops uit!!
In samenwerking met het vakblad bouwmachines!

De ontwikkelingen met betrekking tot de elektrische Knikmops zijn volop in beweging,

 

Nu de elektrische Knikmops 130 ruim een jaar succesvol bij diverse bedrijven is ingezet vinden wij het tijd worden de elektrische lijn uit te gaan breiden met nieuwe modellen voor de vele uiteenlopende werkzaamheden die bij u als klant voorkomen.

 

De vraag vanuit de markt naar elektrische machines wordt alsmaar groter en ook

wordt het wensenpakket van de gebruiker steeds duidelijker.

Op de Nederlandse markt is veel vraag naar machines die een volledige werkdag inzetbaar zijn.

 

Omdat De Schans marktleider wil blijven in de wegenbouw en het straatwerk, zijn we al sinds de oprichting  van ons bedrijf actief betrokken bij onze klanten,  hun werkzaamheden en verwachtingen van hun machine op het werk.

 

Door deze verwachtingen en eisen goed in kaart te brengen en toe te passen is de succesformule van de Knikmopsen in het verleden  tot stand gekomen.

 

Deze succesformule willen wij voorzetten door ook nu weer gebruik te maken van uw ervaring die bijdraagt aan de ontwikkeling van de nieuwe  elektrische modellen.

 

De Schans heeft daarom deze zomer speciaal actie op touw gezet in samenwerking met het Vakblad Bouwmachines.

U kunt tot 24 juli inschrijven.

Minimale voorwaarden voor deelnemers aan deze uittest actie

  • Er wordt op dit moment gewerkt met een minishovel
  • Uw bedrijf is werkzaam in Nederland
  • Bereid om telefonisch verslag te doen aan de hoofdredacteur van Bouwmachines na afloop van de test

De Schans zorgt ervoor dat deze demo machine op uw (werk) locatie komt, en zal deze na 1 week weer retour halen. In totaal verloten we dus 4 machines voor een week demo in de periode 10-8-20/5-9-20.

 

Lees de ervaringen terug in het vakblad BouwMachines editie 9,  verschijningsdatum 18 september 2020. of op www.bouwmachines.nl

Demonstratieformulier

[caldera_form id=”CF5f6862bb18eaf”]