Vacuümapparaat BE Machines

Vacuümapparaat BE

Informatie

Optimas-vacuümapparaat “BE” – een speciaal op de bestratingsmachine afgestemd vacuümapparaat voor het leggen van betonnen en granieten stoepranden, evenals beton- en granietplaten of goten.

Het vacuümapparaat kan heel snel en gemakkelijk op de giek van de Optimas worden gemonteerd en is dan meteen klaar voor gebruik. De functies “aanzuigen en loslaten” worden rechtstreeks door de bestuurder geactiveerd.

Lees meer

De bestuurder kan zonder assistentie de beton- en natuursteenelementen van het pakket tillen en deze vervolgens direct op de gewenste positie neerzetten. Zo worden niet alleen hoge loonkosten verminderd, maar kan ook het zware fysieke werk tot een fractie worden teruggebracht. De eenvoudige bediening maakt een enorme uurproductie mogelijk.

Door simpelweg de zuigplaten te wisselen, kan het vacuümapparaat zowel geschikt worden gemaakt voor het plaatsen van betonnen en natuurstenen stoepranden als voor het plaatsen van goten (tot 7 stuks in één doorgang). Ook geschikt voor het plaatsen van beton- en natuursteenplaten en vele andere beton- en natuursteenelementen.

Uw voordelen:

  • Gemakkelijker werken
  • Tijdsbesparing
  • Minder personeel nodig
  • Universeel inzetbaar voor beton- en granietelementen
  • Eenvoudig te monteren
Afmetingen: 540 x 630 x 550 mm

 

Lees meer

Specificaties Vacuümapparaat BE

Gewicht:
70 KG
Breedte:
630 mm
Hefkracht:
600 KG