Voegenvulmachine voor bestratingsmachine Machines

Voegenvulmachine voor bestratingsmachine

Informatie

De Optimas-voegenvulmachine voor de bestratingsmachine is optimaal geschikt voor het inbrengen van voegmateriaal in voegen op middelgrote en grote bestrate oppervlakken.

“Alleen een volledig gevulde voeg brengt de krachten over van steen op steen, voorkomt dat de stenen gaan bewegen en houdt de bestrating elastisch”
De voegenvulmachine wordt met behulp van steekbouten in twee minuten aan de bestratingsmachine bevestigd, gereedschap is niet nodig. Door de enorme wendbaarheid van de bestratingsmachine kan het voegmateriaal ook in bochten en aan zijkanten nauwkeurig in de voegen worden ingebracht.

Lees meer

Het inbrengen van het voegmateriaal kan zowel droog als onder toevoeging van water (optioneel) gebeuren. Omdat, afhankelijk van het te vullen materiaal, het toevoegen van water vaak de beste resultaten geeft, biedt Optimas een waterwagen (1.000 liter) als extra uitrusting aan.

De drie overlappende en roterende gekruiste bezems zorgen ervoor dat de voegen volledig worden gevuld met voegmateriaal. Het voegmateriaal wordt regelrecht in de voegen “ingemasseerd”. Afhankelijk van de breedte en diepte van de voegen kan één persoon wel tot 300 m²/uur bereiken.

Voor een lange levensduur van het bestratingsoppervlak…

Door het reinigen van bestratingsoppervlakken met veegmachines wordt niet alleen los zand, maar ook altijd een deel van het voegmateriaal tussen de stenen verwijderd.

De Optimas-voegenvulmachine is ook uitermate geschikt om later de voegen bij te vullen met zand en split.

Uw voordelen:

  • Kortere installatietijd
  • Enorme tijdsbesparing
  • Minder personeel nodig (slechts één persoon)
  • Minder nabewerking
  • Betere kwaliteit van het werk
  • Eenvoudig te bedienen
  • Minder transportbehoefte
  • Snelle montage en demontage (2 min.)

 

Aandrijving: hydraulisch
Optie: Te combineren met waterwagen (1.000 liter)
Gewicht: 110 kg
Capaciteit per uur: ca. 200 m² – 300 m²
Werkbreedte: 1,70 m
Bezems: 24 bezemborsteltjes, verdeeld over drie stel gekruiste bezems
Lees meer